söndag 24 februari 2013

Meet Jessica

Jessica Von Silver
Jessica var gift med grundaren, Sam Von Silver. 
Hennes egenskaper är: våghals, flörtig, karismatisk, ambitiös och ond.
Hennes livsönskan: Bli en astronaut. 
Efter sin makes död har det funnits flera män som har varit intresserade men Jessica ser dom inte ens. Hon har ett mål - bli en astronaut! Nu när jag skriver detta är hon 106 dagar gammal och jag är rädd att hon dör när som helst....utan att ha uppfyllt sin dröm.
Hon har många kunskaper...bl.a. har hon bemästrat målning så hon förtjänar rätt bra på att sälja tavlor. Hon har också bemästrat den atletiska färdigheten. Dessutom har hon höga kunskaper inom händighet, matlagning & logik.

Eftersom hon koncenterar sig så mycket på sitt jobb och sina färdigheter har familjen fått lida och hemma pratar inte Jessica så mycket med sina barn. Hon sover, målar eller jobbar.

En kul sak som jag upptäckte nyligen...eftersom mamma Jessica jobbar inom militären har alla barn en "hidden trait". Ja, alltså en osynlig egenskap. Dom kan alla göra honnör. Dessutom har alla 3 barnen också "pyromani" som en osynlig egenskap. Jag vet dock inte hur dom kan ha den. Dom kan sätta eld på ett rum t.ex. (Testade). Kan det bero på att Jessica har egenskapen ond? Eller att hon har varit vampyr? Men det var före hon ens blev gravid med sitt första barn. Konstigt!
Vet någon?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar