lördag 9 mars 2013

Meet Liang

Liang Von Silver
Liang är gift med Luna. Han föddes i Kina och växte upp som det enda barnet, hans mamma uppfostrade honom ensam. Liang vet inte vem hans pappa är och mamma Abi vägrar berätta sanningen. Liang tror att hon inte ens själv vet vem det är...

Hans egenskaper: God, lätt imponerad, händig, prydlig och aldrig naken. (Vilket betyder att han duschar med badbyxor på, haha)
Hans livsönskan: Bli en dynamisk DNA-profilerare 
Liang är en man med många talanger. Han jobbar inom poliskåren och har just nu en position som patrullerande polis (4/10). Han jobbar hårt och ibland blir det långa dagar på jobbet. Som tur förstår han att familjen också är viktig, han spenderar varje ledig minut med sin hustru och sin nyfödda dotter. 
Liangs mamma Abi börjar bli gammal så han ser till att umgås med henne också. Den här mannen är effektiv!

Vad beträffar hans färdigheter....
Han har bemästrat den atletiska färdigheten. Dessutom har han höga kunskaper inom logik och kampsport.
Han har sin kemi-bänk i källaren där han tycker om att vara sent in på kvällen när lillan sover och när hustrun har gått till jobbet (Luna jobbar endast nattskift). 

Liang har en hård väg framför sig om han ska hela vägen till toppen. Dessutom är han ju inte särskilt ung längre. Kommer han att lyckas balansera karriären och familjelivet även i fortsättningen?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar